Onze Young Talents

  • Bewuste keuze

Onze young talents hebben een bewuste keuze gemaakt. Allemaal zijn zij HBO of WO afgestudeerd en hebben al enige werkervaring. Mede hierdoor zijn zij in staat om een bewuste, gerichte keuze te maken. De keuze voor een niche binnen projectbeheersing en de keuze voor een specifiek bedrijf. Jouw bedrijf. 

  • Ambitieus

Alle young talents barsten van de ambitie en de wil om te groeien. Zoals hierboven beschreven, maken zij een bewuste keuze. Dit heeft als gevolg dat zij gemotiveerd zijn om specialist te worden binnen hun eigen vakgebied. Ze willen groeien en dat willen zij binnen jouw bedrijf, op jouw manier. 

  • Betrokken

Door de opgedane werkervaring, de bewuste keuze voor het vak en onze selectieprocedure krijg jij intelligente professionals die betrokken en verantwoordelijk zijn. Mensen die je kunt vertrouwen en waar je van op aan kunt. 

Wat onze young talents zelf zeggen

"Ik heb tientallen bedrijven gebeld en overal hetzelfde gehoord: je moet kennis van de branche of ervaring in het plannersvak hebben, en het liefst beide. Totdat ik met Essentium in gesprek kwam. Daar was de benadering heel anders. Bij Essentium werd niet gekeken naar diploma’s of ervaring, maar naar competenties. In twee prettige gesprekken heb ik kunnen vertellen hoe ik werk en denk. De casussen en de vragen die werden gesteld, gaven mij de gelegenheid om te laten zien wat ik als mens in huis heb, los van mijn diploma’s."

Bekijk alle ervaringen Lees-meer-button-traineeship.png

| Het traineeship van de toekomst - Young Talent Company

young-talent-lijn.png

Meer weten over het Young Talent Program?

Neem contact op met recruiter Marlies Moor. 

Philip de Weerd | Young Talent Company - Young Talent Company

Marlies Moor 

Senior recruiter

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 42 29 73 90
E: stuur mij een e-mail